1

Closed

2-pass fails in VC and no audio HB bug

description

Hi RandomEngy,

At the start of the 2nd pass the encode fails
Worker process exited unexpectedly with code -1073740940. This may be due to a HandBrake engine crash.
Encode failed.
HB 2-pass works.

Also there was a bug in HB that was fixed in changeset 6011 which meant there was no audio in the encoded file when using a H.264 source.
Closed Mar 19 at 3:20 AM by RandomEngy
Fixed in 1.5.18 Beta.

comments

RandomEngy wrote Feb 9 at 2:46 PM

Yes, I have not been able to figure out why the crash there is happening. You can use the x86 version for now to avoid it.

Croftie wrote Feb 10 at 2:07 PM

You may already know but I went back throught the releases and the 2-pass crash starts with the first beta after the last stable release, 1.5.13 Beta.

Might not be any use but here is the app error from windows event viewer
Faulting application name: VidCoderWorker.exe, version: 1.5.15.0, time stamp: 0x52d2e4f1
Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7601.18247, time stamp: 0x521eaf24
Exception code: 0xc0000374
Fault offset: 0x00000000000c4102
Faulting process id: 0xd40
Faulting application start time: 0x01cf2664b220b340
Faulting application path: C:\Program Files\VidCoder-Beta\VidCoderWorker.exe
Faulting module path: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Report Id: f7ebab78-9257-11e3-89cc-1c6f653f94ef
Despite 2pass working in HB could changes made between the versions used in the two VC versions effect VC? And if so would the HB devs have an idea what it could be?